Alla indiska inrikesflyg ställs in från midnatt den 24 mars

Alla Indiens inrikesflyg ställs in

I ännu ett drag att förhindra corona-viruset från att sprida sig mer i Indien har nu det drastiska beslutet att ställa in alla inrikesflyg tagits. Stoppet kommer ske från midnatt den 24 mars så om du vill förflytta dig till annan plats i Indien är snart den sista chansen här.

Hur länge kommer stoppet vara?

Som det är nu finns det ingen information om hur länge flygtrafiken inom Indien kommer vara stoppad. Det innebär att minst 650 inrikesflyg kommer vara grundade från om med tisdag midnatt, det rapporterar Hotelier India

Beslutet om att ställa in alla inrikesflyg kom mindre än 48 timmar efter beslutet om att stoppa alla internationella flyg till och med den 29 mars, ett datum som kan komma att ändras.

Påverkar en redan ansträngd industri

Flygindustrin över hela världen är känslig för förändringar och flygbolagen i Indien är inget undantag. Många av de indiska bolagen försöker överleva på ytterst små marginaler i hopp om att utvidga sin flotta och vinna marknadsandelar från konkurrenterna. Det leder givetvis till att de blir mer sårbara för problem, Corona kan komma att förändra hela branschen för en lång framtid.