Ingen reseberättelse...

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
britrina
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-18

... men en blogg. Hälsa gärna på! http://benaresbloggen.wordpress.com/

Lajjnan
Lajjnans bild
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2011-05-17

Ååååh vad jag bara älskade att läsa din blogg! Jätte spännande och samtidigt jätte kul att få drömma sig bort lite i din vardag i Varanasi :D

Jag har inte varit i Varanasi, men kommer kanske åka tillbaka till Indien nu i december och stanna 5-6 månader och då ska jag helt klart besöka staden!

britrina
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-18

Vad roligt! Tack, vad glad jag blir!
Blir avis på dig som får vara i Indien så länge. För mig blir det bara en månad i sommar och det är min kortaste Benares-vistelse någonsin. Kommer dock tillbaka två veckor i höst och får fylla på Benaresdosen. :)

Självklart skall du åka hit när du är i landet så länge. Ge Benares några veckor, det tar ett tag att känna sig hemma här, men när man väl gör det så biter sig stan fast i ens inre.

Hoppas du fortsätter hälsa på i bloggen!
- B

Lajjnan
Lajjnans bild
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2011-05-17

Ja jag ska ta mig ett besök :) Men kan dock ej va där så länge,vi ska antagligen studera på distans och måste ständigt ha tillgång till bredband och så vidare, så vi ska bosätta oss vid vår favvo strand Palolem i Goa och sen om vi får nån tid över eller kort lov så tänker vi åka och se lite andra platser. Varanasi blir då nummer 1 av alla ställen :)

Jag kommer absolut fortsätta besöka din blogg,blir ju lite som en bok som man kan leva sig in så fortsätt leverera så kommer jag garanterat läsa! :D